ГМО от Магаданския институт

Едни приятели ми пратиха следната статия за овцо-прасчовци:
http://xaxor.com/index.php/funny-pics/7806-Funny--Sheep-pigs

Сетих се за една друга статия на Магаданския научен институт, в която надълго и нашироко се рекламираше големия напредък направен от учените им в областта на ГМО (генетично модифицираните организми). При това не говорим за растения, а животни.

Не мога да си спомня всичко в детайли, но общото ми впечатление беше, че прасето в Магадан е издигнато на пиедестал и е основен обект на изследванията там. Науката толкова е напреднала, че то вече е станало универсално животно. Ето и примерите:
  • Учените отдавна нямат проблем със студените вечери в Магадан, защото техните баби са им оплели пуловери от свинска вълна. Да не говорим, че те носят пуловерите и през летните си почивки на Азорските острови и това не е чудно като узнаете, че за подобния на Adidas ClimaCool ефект.
  • В обедното менюто в стола на института има такива специалитети като Мариновани свински крилца и Терин от гъши дроб от прасе с ябълков чипс.
  • Магаданци смятат да отворят първата в света свинеферма с годишно производство от 1 млн. тона краве мляко (равна на квотата на цяла България в ЕС).
Предвид изложените факти за научния напредък, организираните протести пред НС против ГМО в България ми се виждат пълен абсурд!

Comments

Popular posts from this blog

Sitecore Social Connected 1.3.0 Add Account issue (fixed)

Concatenate rows in Oracle

Nokia 6120 classic with Nokia (Ovi) Maps 3