ГМО от Магаданския институт

Едни приятели ми пратиха следната статия за овцо-прасчовци:
http://xaxor.com/index.php/funny-pics/7806-Funny--Sheep-pigs

Сетих се за една друга статия на Магаданския научен институт, в която надълго и нашироко се рекламираше големия напредък направен от учените им в областта на ГМО (генетично модифицираните организми). При това не говорим за растения, а животни.

Не мога да си спомня всичко в детайли, но общото ми впечатление беше, че прасето в Магадан е издигнато на пиедестал и е основен обект на изследванията там. Науката толкова е напреднала, че то вече е станало универсално животно. Ето и примерите:
  • Учените отдавна нямат проблем със студените вечери в Магадан, защото техните баби са им оплели пуловери от свинска вълна. Да не говорим, че те носят пуловерите и през летните си почивки на Азорските острови и това не е чудно като узнаете, че за подобния на Adidas ClimaCool ефект.
  • В обедното менюто в стола на института има такива специалитети като Мариновани свински крилца и Терин от гъши дроб от прасе с ябълков чипс.
  • Магаданци смятат да отворят първата в света свинеферма с годишно производство от 1 млн. тона краве мляко (равна на квотата на цяла България в ЕС).
Предвид изложените факти за научния напредък, организираните протести пред НС против ГМО в България ми се виждат пълен абсурд!

Comments

Popular posts from this blog

Крачка назад във вечния танц

Concatenate rows in Oracle